Initiaties


Initiatie cursussen om kennis te maken met de maker tools. We bieden regelmatig initiatie workshops aan, surf naar de events op facebook en kom naar de openlabs op donderdagavond, de vrijwilligers zullen jou helpen en de nodige uitleg geven.

  • Arduino Initiatie: De basisbeginselen van het Arduino bord. Na het volgen van een Arduino Initiatie kun je aansluiten bij de Arduino Club.
  • 3D print Initiatie: Wil je leren werken met een 3D printer? Volg een 3D print initiatie en je leert werken met de 3D printer, je leert de basis van 3D tekenen, de relatie met 3D scannen, en meer. Na deze cursus kun je zelfstandig de 3D print infrastructuur van het maker lab gebruiken.
  • Lasercutter Initiatie: Wil je leren werken met de lasercutter en de plotter? Volg de Lasercutter initiatie en je leert hoe 2D tekeningen te maken die je door de lasercutter of de plotter kan laten uitsnijden. Je leert hoe 3D objecten kunnen gemaakt worden, hoe je kan graveren, en meer. Na deze cursus kun je zelfstandig de lasercutter en plotter infrastructuur van het maker lab gebruiken.

De workshops zijn geschikt voor jongeren vanaf 6j tenzij anders vermeld.

Agenda en Reserveren

Geen bericht gevonden