Heb je een goed idee om jongeren te prikkelen? Beschik je over een lokaal dat de Creatieve STEM kan gebruiken? We staan open voor alle types van samenwerking. We zijn specifiek altijd op zoek naar:

  1. Medewerkers die cursussen of workshops willen geven. Medewerkers die activiteiten willen opzetten. Het is niet altijd eenvoudig om dit binnen een legaal kader aan te bieden. De Creatieve STEM kan je hierbij helpen. Op dit moment zoeken we voornamelijk mensen voor clubs en workshops te begeleiden. Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We focussen ons specifiek op de regio Gent-Kortrijk-Ronse-Brugge.
  2. Locaties om evenementen te laten doorgaan. Hoe meer Makerspaces hoe beter! We kunnen je helpen om een makerspace uit te bouwen. Deze slagen of mislukken immers op basis van een goed aanbod dat zorgt dat jong en oud hun weg vinden naar de makerspace. In een ideale wereld heeft elke jongere een makerspace op fietsafstand. De Creatieve STEM werkt hier graag aan mee!
  3. Materiaal en machines. Hierbij een warme oproep naar bedrijven en vrije beroepen om overschotten of oud materiaal te schenken aan een makerspace of VZW zoals de Creatieve STEM.

Ondernemingsnr.: 0549896562